skip to Main Content

Få en gratis prøverens - Ring til 31313314

Facaderens i Vejle

Står algerens af facaden på din to-do-liste over ting, der skal gøres i løbet af året? Vi ved, hvor stort et arbejde det kan være, og derfor tilbyder vi at tage teten på opgaven for dig. I Totalalgefri udfører vi professionel facaderens i Vejle og resten Jylland. Vi klarer med andre ord alt fra start til slut, og vi kører først, når dine facader er algefri. Derfor kan du roligt overlade opgaven til os og koncentrere dig om de andre projekter, der følger med som hus- og haveejer.

Kunne dine fliser og træterrasse også godt trænge til en grundig rens? Den klarer vi også. Totalalgefri tilbyder også fliserens og algebehandling af dine flisegange, terrasser og andre belægninger. Vi giver tilmed imprægnering efter behandling, hvis du ønsker det.

Professionel behandling af facader
Hos Totalalgefri er går vi professionelt til alle opgaver. Vi sørger for at fokusere på effektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten af den service, du køber af os. Læg dertil, at vi kun benytter algemiddel, der er godkendt af miljøstyrelsen. Det sikrer omtanke på miljøet, vi påvirker.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig at få renset facaderne på dit hus, så tilbyder vi altid gratis prøve af flise- og facaderens – og giver naturligvis garanti på vores behandlinger.

Se vores priser

 

Billig og Professionel Facaderens i Vejle og omegn

Kontakt os her eller ring på

31 31 33 14

Back To Top