fbpx skip to Main Content

Få en gratis prøverens - Ring til 31313314

Det kan ikke undgås, at dit tag vil ældes og ændre udseende som følge af det danske vejr – sådan vil det være med alt, der er placeret udendørs. Med tiden kan mos og alger samle sig, så dit tag vil få en grønlig farve, der ikke bare er til at komme af med.

Står det slemt til, er en algerens fra Total Algefri en mulighed for at opnå et pænt og jævnt tag i den rette farve igen. Vi foretager billige og effektive algerensninger, som udføres med en højtryksrenser, der spuler alger og snavs væk med stærk kraft.

Gør dit tag pænt og indbydende igen

Du må endelig ikke undervurdere, hvor stor en forskel et rent og algefrit tag gør. Hvis du går op i, at dit hus ser pænt og indbydende ud, så bør du helt sikkert overveje, om det er den rette løsning for dig.

Et tag vil ældes, og det kan ikke undgås, at det bliver skidt – men vi kan fjerne al den værste snavs, som bestemt ikke pynter dit tag. Hos Total Algefri tilbyder vi en gratis prøverens, så du kan få fornemmelsen af det endelige resultat. Vores produkter er godkendte af Miljøstyrelsen og efterlader et flot resultat!

 

Algebehandling af fliser – Fra 4 DKK inkl. moms pr. m2 

Algerens af tag – Op til 300 m2 – 875 DKK inkl. moms

Billig og Professionel Algerens af tag

Vi tilbyder: Rensning af terrasseFliserensFacaderens

Kontakt os herunder billedet eller ring 31 31 33 14


fliserens
facaderens

Udfyld kontaktformularen og vi vender retur til dig

Back To Top