fbpx skip to Main Content

Få en gratis prøverens - Ring til 31313314

Et vejr, hvor regn og slud er en naturlig del af flere årstider, sætter sine spor på taget. Alger er umuligt at undgå – de vokser, og spreder sig hurtigt, og det er ikke nemt at fjerne dem. Algerne vil med tiden give dit tag en grønlig farve, som ikke ser pæn ud på huset.

Hvis du døjer meget med alger, vil en algebehandling fra Total Algefri være en løsning, der er værd at overveje. Vi foretager en billig og effektiv algebehandling, som går i dybden og fjerner den grønlige farve, så dit tag kan se rent og pænt ud igen.

Et tag uden alger

Algebehandlingen er en længerevarende kur, som opløser og fjerner algerne, så dit tag med tiden vil blive algefrit. Hvis dit tag ikke kun er ramt af alger, men også døjer med mos og andet snavs, vil en algerens i nogle tilfælde være en bedre løsning.

En algebehandling i ny og næ vil holde dit tag pænt, så du slipper for den grønlige farve, som algerne kan medføre. Hos Total Algefri leverer vi en billig og effektiv behandling, som er godkendt af Miljøstyrelsen. Ønsker du at teste det, før du beslutter dig, tilbyder vi en gratis prøverens, hvor du kan se virkningen.

 

Algebehandling af fliser – Fra 4 DKK inkl. moms pr. m2 

Algebehandling af tag – Op til 300 m2 – 875 DKK inkl. moms

Billig og Professionel Algebehandling af tag

Vi tilbyder: Rensning af terrasseFliserensFacaderens

Kontakt os herunder billedet eller ring 31 31 33 14


fliserens
facaderens

Udfyld kontaktformularen og vi vender retur til dig

Back To Top